Opdatering af førstehjælp ved hjertestop

Bliv klar til at håndtere de afgørende minutter

Finpuds jeres evner til at redde liv

Hvor mange gange skal du trykke på brystet, når du giver hjertemassage? Og hvordan er det nu, du lægger en person i stabilt sideleje på den mest skånsomme måde?

Hos nogle ligger svarene på rygraden. Hos andre er både teorien og det praktiske håndelag gået i glemmebogen. Er det tilfældet hos dig og dine kolleger? Så er det tid til at opdatere jeres evner inden for basal førstehjælp ved hjertestop.

Invitér 1-1-2 Akademiet på besøg – uanset hvor I bor i landet. I bilen har vi pakket alt det, der skal til, før I igen kan yde førstehjælp uden tøven. Teori og opdateret viden, der ikke bliver for langhåret. Praktiske øvelser, så I kan få færdighederne under huden og dermed huske dem bedre, hvis uheldet er ude. Og selvfølgelig en god portion humor, som drysses ud over undervisningen i passende mængder.

Med 20 års erfaring i bagagen ved vi, hvordan vi får alle kursister med – også dem, som ikke føler sig trygge ved situationen. Ingen ønsker at skulle håndtere et hjertestop. Men som kollega, behandler eller pædagog har du et ansvar over for dine medmennesker. Et ansvar for at gøre noget. I langt de fleste tilfælde vil indsatsen gøre en afgørende forskel for den, der er faldet om. Du skal bare tro på, at du godt kan.

Kurset polerer de færdigheder, der gør jer klar til at udøve førstehjælp ved hjertestop

  1. Sikring af omgivelserne og alarmering
  2. Vurdering af bevidsthedstilstand og vejrtrækning
  3. Tidlig, manuel hjerte-lunge-redning
  4. Brug af hjertestarter
  5. Lægge personen i stabilt sideleje
  6. Spotte tegn på stroke og blodprop i hjertet
  7. Fjernelse af fremmedlegemer i luftvejene (hos voksne).

Praktisk Info:

  • Tid: Efter aftale
  • Sted: Hos jer
  • Varighed: 3 timer
  • Max antal deltagere: 16
  • Pris: 3.750,00 kr. ekskl. moms (rabat ved flere hold)
  • Førstehjælpsbeviset gælder i 2 år
  • Vi tager hensyn til medarbejdere med særlige behov.

“Vi forventede et lidt kedeligt kursus med tørre informationer. Men den fordom blev manet til jorden. Kurset var praktisk og ligetil. Vi gik derfra med følelsen af, at vi faktisk kan gøre en forskel, hvis en kollega eller borger skulle falde om med hjertestop.”

Erling, personalechef i en institution

Bestil kursus