Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Tag ansvar for børnene i dit liv

Børn løber hurtigt. De kravler højt, balancerer og går helt til kanten. De udfører sjældent konsekvensberegninger, som de voksne gør. Det kan føre til fantastiske lege, men også sætte det ansvarlige personale på prøve, når ulykken rammer.

Arbejder I med børn – fx på en skole eller i en daginstitution? Så er det jeres ansvar at kunne håndtere akut sygdom, så snart den opstår. Behandle smertefulde skoldninger, når den varme kakao vælter ned fra bordet. Og fjerne genstridige vindruer, når de sidder fast i luftvejene. Uden at tøve.

Kurset ‘Førstehjælp for voksne med ansvar for børn’ giver jer de redskaber, der skal til for at kunne passe godt på de mindste. Uanset om de er småsyge eller kommer slemt til skade. Jeres erfarne instruktør gennemgår situationen fra A til B – fra ulykken sker, til den er under kontrol, eller redningspersonalet ankommer. Vi tager også et vigtigt skridt tilbage og ser på, hvordan I bedst kan forebygge, at farlige situationer opstår.

Tilskadekomne børn er et alvorligt emne, der kan være ubehageligt at arbejde med. Det ved vi. Derfor er der sat tid af til at gennemgå de situationer, I er særligt nervøse for. Teorien leverer vi til jer i små bidder – selvfølgelig i et forståeligt hverdagssprog og med mange hands-on øvelser, der får teorien til at sidde fast.

På kurset bliver I bl.a. klogere på følgende områder

  1. Vurdering af bevidsthed
  2. Hjerte-lunge-redning
  3. Brug af hjertestarter
  4. Stabilt sideleje
  5. Fjernelse af fremmedlegeme i luftvejene
  6. Førstehjælp i tilfælde af sygdom, snitsår, fald, skoldning, drukning, mv.
  7. Forebyggelse af skoldning, forbrænding, kvælning, mv.

Praktisk Info:

  • Tid: Efter aftale
  • Sted: Hos jer
  • Varighed: 7 timer
  • Max antal deltagere: 16
  • Pris: 8.400,00 kr. ekskl. moms (rabat ved flere hold)
  • Førstehjælpsbeviset gælder i 2 år
  • Vi tager hensyn til medarbejdere med særlige behov.

“Vi forventede et lidt kedeligt kursus med tørre informationer. Men den fordom blev manet til jorden. Kurset var praktisk og ligetil. Vi gik derfra med følelsen af, at vi som personale kan gøre en stor forskel, når uheldet er ude.”

Karl, personalechef på en skole

Bestil kursus